MÚSICA


Get Music Tracks!Create A Playlist!

lunes, 5 de mayo de 2008

CINENOTÍCIES

El guionista de The O.C. podría escriure la 4 part de X-Men

El guionista televisiu Josh Schwartz ha confirmat que la 20th Fox està mans a la obra per fer una cuarta part d'una de les sagas del còmic més taquilleres del món. El guionista es conegut sobretot per l'exit de The O.C.. Actualment Schwartz té dos series sebes a la parrilla televisiva d'Estats Units: "Gossip Girls" i "Chuck" de gran èxit totes dues.

Pel que fa a la cuarta part de la pel·lícula de mutants, Shwartz ha dit que serà com una preseqüela o spin-off, es a dir, els protagonistes seran els joves mutants. A més, el guionista ha confirmat que és un amant d'aquets superherois, tot i que no espera rebre una gran acollida per part dels amants dels còmics.

Rumors de la seqüela de REC

Es rumoreja que després de l'èxit de la novedosa pel·lícula REC, podria haver-hi una segona part. El rumor va sorgir des de la pàgina web "Bloody Disgusting", unade les webs de rèferencia sobre el cinema de terror.
Per altra banda, els directors de la cinta es tenen projectes individuals. Paco Plaza es troba inmers en "Circus" una història d'una familia que es veu obligada a viatjar amb un circ quan el cotxe els deixa tirats a la carretera. Jaume Balagueró, per la seva part, té pendent "La Dama Número 13", basada el la novel·la de Juan Carlos Zamora que explica la vida se Salomón Rulfo, un professor de literatura a l'atur apassionat per la poesía que intenta superar una tragèdia del seu passat més proper i peteix uns extranys mal sons.

No hay comentarios: