MÚSICA


Get Music Tracks!Create A Playlist!

domingo, 8 de junio de 2008

Alternatives!

Ara que ja ha acabat la quarta temporada de LOST cal buscar alternatives per aguantar fins al febrer de l'any vinent. Jo proposo algunes de les alternatives a les que estic recorrent!!!

Dexter: una gran sèrie. Molt professional, amb intriga i suspens però a la vegada, amb punts molt graciosos. El seu protagonista es genial. Un forense especialitzat en sang que té una petita addicció: matar. Ha de canalitzar la seva ràbia carregant-se a gent dolenta. Molt recomanable!
* Important: millor veure la versió original ja que la veu en off del personatge mentre pensa no té preu. En castellà el doblatge fa perdre molt al personatge.

One Tree Hill:
si sou com jo, que després de 5 temporades de les que ja porta aquesta sèrie, encara no us havíem plantejat veure-la, ara és el moment. Històries d'adolescents d'un petit poble de EUA, un fill renegat i un "d'estimat". Embolics amorosos i sentències morals a tope.

Gossip Girl: ja us la vaig recomanar. També d’adolescents. Divertida i entretinguda.

Herois:
sisisis ja tots l'haureu vist però no està de més veure la segona temporada en català. Així, doncs, TV3 ja comença anunciar l'emissió de la segona temporada d'aquesta sèrie de ficció.

Mujeres desesperadas: actualment TVE està emeten la quarta temporada. La veritat és que aquesta sèrie és d'allò més divertida i a més amb molta qualitat tant per part del grup artístic com per l'equip de producció. Simplement m'encanta! Els dimecres a les 21.30!
En fi res es pot comparar amb lost, però mentre proveu altres coses x passar el temps!
Fins aviat! XoXo

No hay comentarios: