MÚSICA


Get Music Tracks!Create A Playlist!

viernes, 7 de marzo de 2008

Estrenes de la setmana 7/03/08

10.000
Direcció: Roland Emmerich.
País: EUA.
Gènere: Aventura, drama, acció.
Interpretació: Steven Strait (D'Leh), Camilla Belle (Evolet), Cliff Curtis (Tic'Tic).

SINOPSIS
La pel·lícula està ambientada en una època de mites, profecies i deus, on els esperits controlen el món i els grans mamuts dominen la terra. En una tribu que viu a les muntanyes, D'Leh (Steven Strait), un jove casador troba l'amor: la bella Evolet (Camilla Belle). La lluita amb els caçadors d'esclaus.

Japón
Direcció i guió: Carl
os Reygadas.
Països: Mèxic, Alemanya, Holanda y Espanya.
Gènere: Drama.
Interpretació: Alejandro Ferretis (hombre), Magdalena Flores (Ascen), Carlos Reygadas Barquín (cazador), Yolanda Villa (Sabina).

SINOPSIS
Un home (Alejandro Ferretis) abandona la Ciutat de Mèxic per anar al camp a preparar la seva mort. Allà s'allotja amb una vella vídua índia en una casa amb vistes a un desolat canyó. Davant la potència de la natura que l'envolta i la infinita humanitat de la dona, els adormits sentits de l'home emergeixen de nou, despertant el seu desitj per la vida.


Enfrentados
Direcció: David Von Ancken.
País: USA.
Gènere: Acció, thriller.
Interpretació: Liam Neeson (coronel Morsman Carver), Pierce Brosnan (Gideon).

SINOPSIS
La Guerra Civil ha acabat, però el coronel Morsman Carver (Liam Neeson) té una última missió: matar a Gideon (Pierce Brosnan) costi el que costi. Impulsat per la pròpia fúria, la persecució els porta a tots dos lluny de les comoditats i les convencions de la civilització, i els endinsa a racons més sangonents de les seves pròpies animes.

Cometas en el cielo (The kite runner)
Direcció: Marc Forster.
País: EUA.
Gènere: Drama.
Interpretació: Khalid Abdalla (Amir), Homayoun Ershadi (Baba).

SINOPSIS
En un país dividit al fil de la guerra civil, dos nens, Amir (Zekiria Ebrahimi) i Hassan (Ahmad Khan Mahmoodzada), estan a punt de separar-se per sempre. Nombrosos estels, que participe
n en un toreig infantil, es creuen en l'intens blau del cel de Kabul. Però després de guanyar el torneig, la tradició d'un nen atemoritzat posarà en marxa els mecanismes d'una catàstrofe... i el principi d'una cerca èpica de la redempció. Ara després de 20 anys vivint a EUA, (Khalid Abdalla) torna na Afganistan, tot i el perill que suposa el implacable govern dels talibans, disposat a enfrontar-se amb els foscos secrets que el persegueixen i arreglar el mal que va fer.




Lo mejor de mi
Direcció: Roser Agu
ilar.
País: Espanya.
Gènere: Drama.
Interpretació: Marian Álvarez (Raquel), Juan Sanz (Tomás), Lluís Homar (Eduardo).



SINOPSIS
Quan era petita, Raquel (Marian Álvarez) no podia entendre per què a tot arreu es parlava d'amor: a la ràdio de casa, a la tele, en les pel·lícules del dissabte per la tarda i , sobre tot, en les cançons. I pensava què passaria si no trobava a ningú que l'estimés. Quan Raquel se'n va a viure amb en Tomás (Juan Sanz), es veurà obligada a preguntar-se què estaria disposada a fer per amor.




Mi mounstro y yo (The water horse: Legend of the deep)
Direcció: Jay Russell.
Països: Reino Unido y USA.
Gènere: Aventuras, fantasía.
Interpretació: Emily Watson (Anne MacMorrow), Alex Etel (Angus MacMorrow

SINOPSIS
"Mi monstruo y yo" és la història d'Angus MacMorrow (Alex Etel), un jove escocès que anhela el retorn del seu pare de la guerra. La història comença quan Angus porta a casa un misteriós objecte que troba a la platja. Aviat se n'adona que es tracta d'un ou màgic, i es veu a si mateix cuidant a una criatura sorprenent: el mític "monstre del llac" de les llegendes escoceses. Amb la companyia del seu nou amic, a qui li diu Crusoe, Angus empren un viatge de descobriments, i haurà de protegir un secret que donarà vida a una llegenda.

Los perros no mienten (Sleeping dogs lie)
Direcció i guió: Bobcat Goldthwait.
País: EUA.
Gènere: Comèdia dramàtica.
Interpretació: 
Melinda Page Hamilton (Amy), Bryce Johnson (John), 

SINOPSIS
Amy (Melinda Page Hamilton) es una jove normal, adorada pels seus pares i xicota d'un jove prometedor. Sembla tindre un futur brillant fins que, un dia, el seu xicot li suggereix que s'expliquin els seus secrets més 
íntims, coses que mai han explicat a ningú. Quan finalment Amy cedeix i li explica el seu secret, després tot se'n va en orris.



Los reyes del Artico (Arctic tale)
Direcció: Adam Ravetch y Sarah Robertson.
País: USA.
Gènere: Documental.

SINOPSIS
En el món salvatge i gelat de l'Àrtic, cada any comença un cicle ancestral: un cicle de naixement, mort i renovació, de amor i vida, de autosacrifíci i risc extrem. Dos titans del Pol Nord, el os polar i la morsa, comença el seu viatge .

No hay comentarios: