MÚSICA


Get Music Tracks!Create A Playlist!

lunes, 31 de marzo de 2008

El Chiki Chiki mola mogollón


Qui ho diria! Després d'anys de frustració eurovisiva per fi alguna cosa que fes animar a la gent! Sí, sí no parlo més que del gran Rodolfo Chikilicuatre, el recent fenomen cultural que ha portat al món El Terrat i Andreu Buenafuente conjuntament amb La Sexta. 

No és poc el que un programa d'entreteniment ha aconseguit. Ho vèiem abans i sobretot després de la gala de ¡Salvemos Eurovisión! (I tant que necessitava que la salvessin) que Chikilicuatre tenia molt que donar.
Però, tot això a portat cua. Crítiques per part de figures com Massiel, una dona que feia guanyar a Espanya amb un original la,la,la,la,la,la,la,la,la,la... 
Jo callaria abans de que es qüestionés què és millor: que ens representi un actor amb un encant friki o una alcohòlica?






El Chiki Chiki és líder en descarregues de sintonies per al mòbil. Els seus fans han fets remakes de la cançó, com un vídeo curiós gravat a Egipte. El dia de pasqua la pastisseria Escribà de Barcelona venia una exclusiva mona del Rodolfo i les seves ballarines. Per molt fort que sembli fins i tot els futbolistes, com Cristian Fernández, jugador del U.D Las Palmas que va celebrar un gol ballant el Chiki chiki.
Però tot això no acaba aquí, ja hi ha diverses peticions per utilitzar el nom de Chiki chiki per batejar un càmping i un camp de futbol.


En definitiva: Perrea, perrea! I fins al 24 de maig a Belgrad! Chiki Chiki all the points.

No hay comentarios: