MÚSICA


Get Music Tracks!Create A Playlist!

martes, 1 de abril de 2008

EXTREMODURO torna!!!!

Sí pot semblar sorprenent que després de quatre anys estigui apunt de complir-se el somni de tornar a vibrar amb el directe de Extremoduro de milers de fans d'aquest mític grup de rock transgresiu i poètiques cançons! 
El mateix Robe ha confirmat a la web del grup que aquest 2008 tornen a la càrrega! El 17 de maig Extremoduro començarà la seva gira amb una actuació a Santander.
Encara no han confirmat les dates ni els llocs on actuaran, tot i que segur que ho fan per totes les províncies fins al novembre.
A la web també han parlat de treure un nou disc abans de començar la gira. Han estat treballant dur durant aquests anys sense trepitjar escenaris. Tenen alguna cosa nova que com diuen: "Hemos compuesto de una manera totalmente libre, olvidándonos de estándares, lo que ha dado lugar a un solo tema, que se sale de lo habitual". Quina por!! Segur que serà genial, però no hem de deixar de banda tots els èxits que aquest grup porta a la seves esquenes que el públic vol tornar a cantar i a ballar sense parar.

Esperem que confirmin aviat les dates, segur que haurem de córrer a comprar les entrades abans que s'exhaureixin!!!

Aquí us deixo un dels seus videoclips!




1 comentario:

Maria Palos dijo...

y esta vez iré a verlos. seguro que tú también :)