MÚSICA


Get Music Tracks!Create A Playlist!

miércoles, 2 de abril de 2008

La crítica : P.S.: I love you


P.S.: I love you

De la mà de Richard LaGravenese ve aquest drama romàntic. LaGravenese, aquest cop també director, ha estat guionista de grans drames com El hombre que susurraba a los caballos (The Horse Whisperer), amb una petita Scarlett Johanson, o Los puentes de Madison (The Bridges of Madison County).

En aquest cas plasma una historia tràgica amb un toc d'optimisme, una adaptació de la novel·la de Cecilia Ahern. La vida molts cops pot semblar que s'ha posat contra tu i et fa petir perdent una de les coses que més estimes. Això és el que passa a P.S.: I love you, una bonica historia de superació de la pèrdua del marit de la protagonista.
Una increïble Hillary Swank, amb una interpretació molt gran, com les que ens té acostumats. Això ho corroboren les dues estatuetes que l'actriu posseeix. També és fantàstica l'actuació de l'esc
ocès Gerard Butler, que interpreta al difunt marit. Entre els actors trobem a Lisa Kudrow, la famosa Phoebe Buffay de la sèrie americana Friends. Aquesta interpreta a una de les millors amigues de la protagonista i dona un toc divertit a la pel·lícula.
La historia comença mostrant una escena on Holly (Hillary Swank) i Gerry (Gerald Butler) tenen una discussió de parella relacionada amb tenir o no fills, l'economia, problemes de parella. Posterior això passa un temps i representa que en Gerry a mort d'un tumor cerebral. No ha estat una mort sobtada, cosa que fa que en Gerry tingui temps de muntar una trama per ajudar a la seva bella esposa a
superar la seva pròpia mort.
Definitivament una bonica i commovedora història d'amor que val la pena veure. Recomano totalment veure la versió original subtitulada, perquè la interpretació ve lligada amb la veu de l'artista i és molt millor l'original. Nos són diàlegs eterns que no doni temps de llegir.

A Nessa Sáralondë li donem ***** estrelles.

Si la voleu veure haureu d'esperar a que pròximament la posin al cinema. Pels més impacients i els que vulguin seguir les meves recomanacions de veure-la en versió original clikeu AQUÍ.

No hay comentarios: