MÚSICA


Get Music Tracks!Create A Playlist!

viernes, 4 de abril de 2008

Estrenes de la setmana 28/03/08


LA FAMILIA SAVAGES (The Savages)

Direcció i guió: Tamara Jenkins.
País: EUA.
Gènere: Drama, comèdia.
Interpretació: Laura Linney (Wendy Savage), Philip Seymour Hoffman (Jon Savage), Philip Bosco (Lenny Savage), Cara Seymour (Kasia), Peter Friedman (Larry), Gbenga Akinnagbe (Jimmy), Tonye Patano (Srta. Robinson), Guy Boyd (Bill), David Zayas (Eduardo), Debra Monk (Nancy Lachman).

SINOPSI

L'últim que haguessin desitjat fer els germans Savage és tornar enrere, a la seva difícil història familiar. Després d'haver-se alliberat del domini del seu pare, ara es troben fermament ancorats a unes vides pròpies, bastant complicades. Wendy (Laura Linney) és una autora de teatre que s'esforça per sortir endavant, una desocupada que passa els seus dies sol·licitant beques, robant subministraments d'oficina i quedant amb el seu propi veí casat. Jon (Philip Seymour Hoffman) és un neurótic professor de facultat que escriu llibres sobre temes obscurs. Després arriba la cridada que li informa que el pare al que sempre ha temut i evitat, Lenny Savage (Tony Philip Bosco), es consumeix lentament. Ara, mentre deixen de costat la seva atrafegada vida, Wendy i Jon es veuen obligats a viure junts sota el mateix sostre
 per primera vegada des de la seva infància, redescubrient les excentricitats que els feien sortir de polleguera. Enfrontats amb una agitació total i lluitant per la manera que han de fer-se càrrec dels últims dies del seu pare, es troben confrontats amb el significat de la vida adulta, la família i, el més sorprenent, el que signifiquen l'un per a l'altre.

http://www.lafamiliasavages.es

EL ÚLTIMO GRAN MAGO (Death defying acts)
Direcció: Gillian Armstrong.
País: Regne Unit i Austràlia.
Gènere: Drama, thriller.
Interpretació: Guy Pearce (Harry Houdini), Catherine Zeta-Jones (Mary), Saoirse Ronan (Benji), Timothy Spall (Sr. Sugarman).

SINOPSI

Any 1926. Quan el famós mag Harry Houdini (Guy Pearce) arriba a Edimburg en la seva gira mundial, oferix una gran recompensa a la persona capaç de contactar amb la seva mare recentment morta. Mary (Catherine Zeta-Jones), una atractiva médium, accepta el desafiament atreta pels diners. Houdini farà tot el possible per desemmascarar a la misteriosa dona, però no podrà evitar sentir-se cada vegada més atret per ella.





RASTRO OCULTO (Untraceable)


Direcció: Gregory Hoblit.
País: EUA.
Gènere: Thriller.
Interpretació: Diane Lane (Jennifer Marsh), Billy Burke (detective Eric Box), Colin Hanks (Griffin Dowd), Joseph Cross (Owen), Mary Beth Hurt (Stella), Daniel Liu (Tom Moy), Perla Haney-Jardine (Annie), Peter Lewis (Richard Brooks), Chris Cousins (David Williams), Brynn Baron (Sra. Miller).

SINOPSI

El FBI conta amb un departament que es dedica únicament a investigar i perseguir als delinqüents que actuen a Internet. L'agent especial Jennifer Marsh (Diane Lane) creia haver-ho vist tot... fins a ara. Un depredador cibernètic penja tortures i 
assassinats a la seva pàgina web. La destinació dels seus presoners depèn del públic: quantes més visites registri la seva pàgina web, més de pressa moriran les
 víctimes. Quan el joc del gat i el ratolí es converteix en alguna cosa personal, Jennifer i el seu equip haurien de llançar-se a una carrera contrarellotge per a trobar a l'assassí.

www.matasconmigo.es
www.sonypictures.com/movies/untraceable

LT22 RADIO LA COLIFATA
Direcció i guió: Carlos Larrondo.
País: España
Gènere: Documental.

SINOPSI

LT22, Ràdio La Colifata és una ràdio feta íntegrament pels interns de l'Hos
pital Psiquiàtric J.T. Broda de Buenos Aires. Es grava i 
s'emet des dels jardins de l'Hospital; s'escolta en tot el món. Una ràdio que qüestiona el límit entre bogeria i raó. Una ràdio que trenca el mur que separa “normals” de “bojos”. Es dóna la paraula a qui l'han tingut negada per molt temps: “els bojos”, que, a més, poden mostrar-nos totes aquelles coses que “els normals” no som capaços de veure.

THE CONTRACT
Direcció: Bruce Beresford.
País: EUA.
Gènere: Drama, thriller.
Interpretació: Morgan Freeman (Frank Carden), John Cusack (Ray Keene), Jamie Anderson (Chris), Alice Kridge (Miles), Megan Dodds (Sandra), Corey Johnson (Davis), Jonathan Hyde (Turner), Bill Smitrovich (Wainwright), Anthony Warren (Royko), Ned Bellamy (Evans).

SINOPSI


Per a reconciliar-se amb el seu fill, Ray Keene (John Cusack) organitza una excursió pel bosc. Intentant auxiliar a dos homes que han caigut al riu, es veuran involucrats en la fugida de Frank Carden (Morgan Freeman), un perillós delinqüent.

www.thecontract.de

SHINE A LIGHT
Direcció: Martin Scorsese.
País: EUA i Regne Unit.
Gènere: Documental, musical.

SINOPSI

Martin Scorsese il·lumina amb la seva pròpia visió a la més gran banda de rock de tots els temps. Un apropament rigorós, enlluernador, divertit i profundament humà als quatre membres de The Rolling Stones. Filmat en el famós Beacon Theatre de Nova York en la tardor de 2006, Scorsese va reunir a un llegendari equip tècnic capaç de capturar la increïble energia de la banda.

www.shinealight.es
www.shinealightmovie.com


EL TERRITORIO DE LA BESTIA (ROGUE)
Direcció i guió: Greg McLean.
País: Austràlia.
Gènere: Terror.
Interpretació: Radha Mitchell (Kate Ryan), Michael Vartan (Pete McKell), Stephen Curry (Simon), John Jarratt (Russell), Caroline Brazier (Mary Ellen), Sam Worthington (Neil), Damien Richardson (Collin), Robert Taylor (Everett), Geoff Morrell (Allen), Heather Mitchell (Elizabeth).

SINOPSI

Pete (Michael Vartan) és un periodista americà que fa un reportatge sobre la indústria turística en creixement al nord d'Austràlia. Allíà s'unirà amb un grup d'excursionistes i la seva bella guia, Kate (Radha Mitchell), per a realitzar un creuer pel riu. Tot transcorre amb normalitat fins que, de cop i volta, el vaixell és sacsejat per un cocodril gegant i s'encalla en un illot. Quan cau la nit, el grup de turistes es converteix en una presa fàcil per a la bèstia i comença una feroç lluita per la supervivència en un dels llocs més inhòspits del món.







www.elterritoriodelabestia.com
www.roguecrocodile.com

JOE STRUMMER: VIDA Y MUERTE DE UN CANTANTE (Joe strummer: The future is unwritten)
Direcció: Julien Temple.
País: Irlanda i Regne Unit.
Gènere: Documental.

SINOPSI

Com líder de The Clash, des de 1977, Joe Strummer (21 d'Agost 1952 – 22 de Desembre 2002) va canviar la vida de molta gent per sempre. Cinc anys després de la seva mort, encara es pot sentir la seva influència a tot el món, fins i tot amb més força que mai. “Joe Strummer: Vida i mort d'un cantant” del director britànic Julien Temperi, mostra a Joe Strummer, no només com una llegenda o un músic, sinó també com un comunicador de la nostra època. Recorrent a la seva història punk i a l'amistat que va sorgir entre el director i el protagonista, la pel·lícula és un autèntic i merescut homenatge al Joe Strummer d'abans, durant i després de The Clash.


No hay comentarios: