MÚSICA


Get Music Tracks!Create A Playlist!

domingo, 20 de abril de 2008

8CITAS
Direcció i guió: Peris Romano y Rodrigo Sorogoyen.
País: Espanya.
Gènere: Comèdia.
Interpretació: Fernando Tejero (Antonio), Raúl Arévalo (Jesús), Cecilia Freire (Nuria), José Luis García Pérez (Rafa), Belén Rueda (Elena), Ana Wagener (Maite), Jordi Vilches (Juan), Verónica Echegui (Vane), María Ballesteros (Ana), Arturo Valls (Sergi), Adriana Ozores (Rosa), Javier Pereira (José), Melanie Olivares (Natalia).

SINOPSI
Es tracta de la història d'una relació explicada en clau d'humor en 8 moments.



www.ochocitas.com

ELEGY
Direcció: Isabel Coixet.
País: EUA.
Gènere: D
rama.
Interpretació: Penélope Cruz (Consuela Castillo), Ben Kingsley (David Kepesh), Dennis Hopper (George O'Hearn), Patricia Clarkson (Carolyn), Peter Sarsgaard (Dr. Kenny Kepesh), Deborah Harry (Amy O'Hearn).

SINOPSI

David Kepesh (Ben Kingsley), un carismàtic professor, està orgullós de seduir a alumnes desitjoses de provar experiències noves; no obstant això, mai deixa que cap dona se li acosti massa. Però quan la bella Consola Castillo (Penèlope Cruz) entra en la seva classe, el seu vernís de protecció es dissol. Aquesta bellesa de cabells negres com l'atzabeja li captiva alhora que desconcerta. A pesar que Kepesh afirma que el seu cos és una obra d'art perfecta, Consola és més que un objecte de desig. És una persona amb un gran sentit de la seva identitat i una intensitat emocional que fa que es trontollin les idees preconcebudes del professor. Consola es converteix en una obsessió para Kepesh, però al final la seva gelosia i les seves fantasies de traïció acabaran per apartar-la d'ell. Destrossat, Kepesh afronta els estralls del temps, submergint-se de ple en el treball i sofrint la pèrdua de vells amics. Llavors, dos anys després, Consola torna a aparèixer en la seva vida amb una petició urgent i desesperada que ho canviarà tot. 





EL SEXO DE LOS DINOSAURIOS

Direcció: Óscar Vega.
País: Espanya.
Gènere: Documental sociològic.

SINOPSI

"El sexo de los dinosaurios" és un recorregut sobre les qüestions essencials de la vida. Per quina ens atraiem sexualment? Quin va ser la veritable revolució sexual de la dona? Quin és el mandat dels nostres gens? És matemàticament impossible encertar en l'elecció de parella? Casar-se o no casar-se? Som polígams per naturalesa? Deu l'infidel confessar-lo? Què té a veure la gastronomia amb el sexe? És el matrimoni una activitat de risc? Com dimonis serà la família del futur? La major part d'aquests interrogants duen aquí tota la vida. Però el rellevant ara és que la societat s'atreveix a treure a la llum tots els seus dubtes. 

www.elsexodelosdinosaurios.com

EXPEDIENTE ANWAR (Rendition)

Direcció: Gavin Hood.
País: EUA.
Gènere: Drama, thriller.
Interpretació: Jake Gyllenhaal (Douglas Freeman), Reese Witherspoon (Isabella Fields El-Ibrahimi), Alan Arkin (senador Hawkins), Peter Sarsgaard (Alan Smith), Meryl Streep (Corrinne Whitman), Omar Metwally (Anwar El-Ibrahimi), Igal Naor (Abasi Fawal), Zineb Oukach (Fatima Fawal), Moa Khouas (Khalid El-Emin).
Guión: Kelley Sane.

SINOPSI

La trama de "Expediente Anwar", que es desenvolupa en dos continents diferents, segueix d'aprop les vides de Douglas Freeman (Jake Gyllenhaal), un analista de la CIA que treballa en el nord d'Àfrica i que, després de presenciar el brutal i poc ortodox interrogatori al que el sotmet la policia secreta norafricana a un egipci-americà, es veu forçat a posar en dubte la missió que li han encomanat; Anwar El-Ibrahimi (Omar Metwally), l'enginyer químic egipci-americà la família del qual va emigrar a Estats Units quan ell era un nen i que ara és sospitós de participar en un atemptat; la seva esposa, Isabella El-Ibrahimi (Reese Witherspoon), està embarassada i farà tot quant estigui en la seva mà per trobar al seu espòs, que pel que sembla ha desaparegut en un vol entre Ciutat del Cap i Washington, DC. Per a això contarà amb l'ajuda d'un amic de la facultat que té bones relacions entre la classe política; Alan Smith (Peter Sarsgaard), assessor del senador Hawkins (Alan Arkin), qui descobreix el perturbador fet que, seguint les ordres de la directora de la divisió de antiterrorismo de la CIA, Corrinne Whitman (Meryl Streep), a Anwar li han enviat a un país del tercer món per a interrogar-li; i Abasi Fawal (Igal Naor), el director de la presó secreta que té problemes personals amb la seva rebel filla, Fatima (Zineb Oukach) i el nuvi d'aquesta, un fonamentalista islàmic. 

www.tripictures.com
www.renditionmovie.com

LAS RUINAS (The Ruins)
Direcció: Carter Smith.
País: EUA.
Gènere: Terror, thriller.
Interpretació: Jonathan Tucker (Jeff), Jena Malone (Amy), Shawn Ashmore (Eric), Laura Ramsey (Stacey), Joe Anderson (Mathias), Dimitri Baveas (Dimitri).

SINOPSI

"Las Ruinas" descriu les aventures d'un grup d'amics que, estant de vacances, visiten un remot emplaçament arqueològic a Mèxic i es veuen embolicats en una brutal lluita contra el mal que habita el lloc. El sol, les aigües càlides i les platges sorrenques són un gran atractiu per a un sense fi de nord-americans, sobretot joves, a la recerca de diversió a preus econòmics. I això fan dues amigues, Amy i Stacy, amb els seus respectius nuvis, el seriós estudiant de medicina Jeff i el juerguista Eric. Gairebé al final de les seves vacances decideixen fer una excursió per la jungla maya a la recerca d'una piràmide. Quan per fi la troben, un esdeveniment inesperat obliga als espantats turistes a grimpar al cim de la vella estructura, on s'enfrontaran a horrors letals i lluitaran a vida o mort. 

www.lasruinas.es
www.ruinsmovie.com

MIL AÑOS DE ORACIÓN (A thousand years of good prayers)
Direcció: Wayne Wang.
País: EUA.
Gènere: Drama.
Interpretació: Faye Yu (Yilan), Henry O (Sr. Shi), Pasha Lychnikoff (Boris), Vida Ghahremani (Madam).

SINOPSI

El Sr. Shi (Henry O), un vidu de Pequín, va a visitar a la seva única filla, Yilan (Faye Yu), als EUA Yilan s'acaba de divorciar i ell vol ajudar-li a recuperar-se del trauma. El Sr. Shi està decidit que Yilan recuperi el seu matrimoni i refaci la seva vida, però la seva filla acaba evitant-li quan ell s'obstina a conèixer les causes del divorci. Desconcertat, el Sr. Shi s'aventura en la ciutat i coneix a Madam (Vida Ghahremani), una senyora major que va fugir de la Revolució Iraniana. Ambdós inicien una breu amistat que finalitza quan el fill de Madam l'envia a un asil. Enfrontat tant a les revelacions de Madam menjo a la confrontació amb Yilan, una mica para el que el Sr. Shi no estava preparat, acabarà per acceptar les coses tal com són, arribant a comprendre, encara que sigui un poc, a Yilan. 

www.karmafilms.es


ROMPIENDO LAS REGLAS (Never back down)
Direcció: Jeff Wadlow.
País: EUA.
Gènere: Drama, acció.
Interpretació: Sean Faris (Jake Tyler), Djimon Hounsou (Jean Roqua), Amber Heard (Baja Miller), Cam Gigandet (Ryan McCarthy), Leslie Hope (Margot Tyler), Evan Peters (Max Cooperman), Wyatt Henry Smith (Charlie Tyler), Neil Brown Jr. (Aaron), Lauren Leech (Jenny), Tilky Jones (Eric).

SINOPSI

En un intent per encaixar en la nova ciutat, Jake Tyler (Siguin Faris) accepta la invitació de la seva companya Baixa Miller (Amber Heard) d'acudir a una festa, en la qual acaba immers en una baralla. Després de ser vençut i humiliat per Ryan (Cam Gigandet), un company li parla d'un esport conegut com Arts Marciales Mixtes i li presenta al seu entrenador Jean Roqua (Djimon Hounsou), que ho acull sota la seva tutela. Jake aprèn a ser disciplinat i pacient, claus que li serviran per a arribar pel cap alt alt i definir-se a si mateix. 

www.rompiendolasregals.es
www.neverbackdownthemovie.com

No hay comentarios: