MÚSICA


Get Music Tracks!Create A Playlist!

miércoles, 2 de abril de 2008

La crítica: Despierto (Awake)


Despierto (Awake)

Torna Hayden Christensen que, després de la trilogia de la Guerra de les Galaxies, no l'havíem tornat a veure per la gran pantalla. Ha tornat, primer amb Jumper i ara amb Despierto on és el protagonista.
Les sinopsis resumeixen la pel·lícula com un thriller o drama. Penso que s'exagera amb el tràiler de la pel·lícula i amb les sinopsis, ja que realment es fa pensar al públic que trobaràs un personatge agonitzant perquè no està dormit del tot i sent el dolor durant l'operació però és molt més que aquest simple fet. En realitat en la versió doblada al castellà no m'ha impressionat l'angoixa del protagonista amb el dolor que sent, tot i que no se si pot ser que en la versió original l'actor interpreti a la perfecció aquesta angoixa i la transmeti al públic.
La interpretació de Hayden Christensen no està malament tot i la cara poc expressiva que té l'actor. Pels amants de Jessica Alba, adverteixo que aquest cop el seu paper és el més difícil dels que ha fet fins ara, se'n surt molt bé i ho fa com Sam Lockwood, la aparent dolça novia del protagonista. Spoiler: no gaire important si no has vist la pel·lícula que diré. Em recorda a una Jennifer Aniston a Sin Control (Derailed), fent un canvi total en els papers que ambdues actrius solen interpretar.
L'argument es prou interessant, amb incògnites que et mantenen intrigat per saber com acabarà tot fins al final.
Una història original escrita i dirigida pel britànic Joby Harold, té com a personatge principal a Clay Beresford (Hayden Christensen) un jove i multimilionari empresari que peteix del cor i necessita un trasplant. Els problemes comencen quan s'inicia l'operació, duta a terme pel seu metge i millor amic, Jack Harper (Terrence Howard), i tot el que el protagonista descobrirà mentre tothom pensa que l'anestesia l'ha deixat K.O.
Un film entretingut i interessant.


A Nessa Sáralondë li donem **** estrelles.

Si encara no has anat al cinema i prefereixes veure-la a casa fes click AQUÍ.

No hay comentarios: