MÚSICA


Get Music Tracks!Create A Playlist!

miércoles, 16 de abril de 2008

CINENOTÍCIES

Obrim CINENOTÍCIES una nova secció per parlar de les noticies que corren per Hollywood sobre noves estrenes, novetats i molt més.


La serie 'V' a la gran pantalla


Molts de vosaltres us enrecordareu de la mítica serie dels 80, 'V', escrita y diriguida per Kenneth Johnson que no fa molt van repetir a Cuatro. Els simpàtics extraterrestres-reptils que venien a la terra demanant ajuda fins que es descobria que no eren tant simpàtics.
Ara el seu creador ha anunciat que crearà una franquicia cinematogràfica que segur que tindria un èxit assegurat. Johnson va explicar també que ja té pensat com començar la pel·lícula ja que ara les tecnologies permeten efectes de ficció que a la seva època eren inexistents.




El guionista i director de la serie també va comentar que amb el material de la novela tindria per dues pel·lícules més , pel que parlariem d'una triología.

Amy Winehouse cantarà a la nova entrega de l'agent 007

La cantant anglesa Amy Winehouse serà l'afortunada de cantar, juntament amb el també cantant Mark Ronson, el tema principal de la banda sonora de la nova pel·lícula del director Marc Foster. La segona entrega amb el nou agent James Bond protagonitzat per Daniel Craig duu el nom de Quantum of Solace.

Com tothom sap la polèmica cantant ha tingut problemes amb les drogues i per això els productors han exigit a Winehouse que es mantingui lluny d'aquestes substancies fins després de l'enrregistrament de la banda sonora.
Amy va rebre la noticia al Febrer tot i que ho ha mantingut en secret durant aquest temps.





1 comentario:

Tomás dijo...

Quins records! V, un gran serie, plena de nostàlgia.