MÚSICA


Get Music Tracks!Create A Playlist!

lunes, 31 de marzo de 2008

Estrenes de la setmana 28/03/08

Casi 300 (Meet the Spartans)
Direcció i guió: Jason Friedberg y Aaron Seltzer.
País: EUA.
Gènere: Comèdia.
Interpretació: Sean Maguire (Leónidas), Carmen Electra (reina 
Margo), Ken Davitian (Jerjes), Kevin Sorbo (capitán).

SINOPSI

L'heroic Leónidas (Siguin Maguire), sense més armes que la roba interior de cuir i una capa, lidera un grup de gentuza de 13 espartanos en defensa de la seva pàtria contra els invasors perses, les files dels quals inclouen a Ghost Rider, Rocky Balboa, els Transformers i a una geperuda Paris Hilton. Una comèdia com la saga de Scary Movie o una Aventura Épica.

www.casi300.es
www.meetthespartans.com

Despierto (Awake)
Direcció i guió: Joby Harold.
País: EUA.
Gènere: Drama, thriller.
Interpretació: Hayden Christensen (Clay Beresford), Jessica Alba (Sam Lockwood), Lena Olin (Lilith Beresford), Terrence Howard (Dr. Jack Harper), Christopher McDonald (Larry Lupin), Fisher Stevens (Dr. Puttnam), Sam Robards (Clayton Beresford), Arliss Howard (Dr. Jonathan Neyer), Georgina Chapman (Penny Carver).




SINOPSI

Clay Beresford és un jove multimilionari que ha de sotmetre's a un sever transplant de cor. Per a això, deixa que el seu millor amic, el doctor Jack Harper, sigui l'encarregat de realitzar l'operació. Durant la intervenció, Clay experimenta el que es denomina “percepció intraoperatoria”, una situació en la qual el pacient d'una cirurgia, encara que no pot moure's ni parlar, no ha perdut els sentits del
 tacte ni de l'oïda, pel que pot sentir tot el procés. Mentrestant, Sam, la seva preciosa núvia, ha de plantar cara a una sèrie de decisions que seran determinants per al futur de Clay. Segons transcorre l'acció, tot dóna una gir, fent que gens sigui el que en principi semblava.

www.awake-themovie.com


La noche es nuestra (We own the night)
Direcció: James Gray
País: EUA.
Gènere: Thriller policiac, drama.
Interpretació: Joaquin Phoenix (Bobby Green), Mark Wahlberg (Joseph Grusinsky), Eva Mendes (Amada Juárez) i Robert Duvall (Burt Grusinsky).

SINOPSI

Nova York, 1988. Un nou tipus de droga ha envaït l'enorme ciutat, seguida per la més feroç i aterridora onada criminal que es recorda. Superada en nombre d'efectius i en armes pels nous gángsters, la policia perd de terme mitjà a dos dels seus cada mes. És una guerra declarada que amenaça amb dur-se per davant a culpables i innocents. Bobby Green es veu atrapat en el foc creuat. És l'encarregat d'una discoteca situada en Brighton Beach i freqüentada per gángsters com en Vadim Nezhinski. Bobby intenta mantenir-se apartat i no involucrar-se. Tot i un estil de vida amoral i hedonista, estima a la seva núvia Amanda i somia amb obrir una discoteca a Brooklyn. Però en Bobby té un secret molt ben guardat: el seu germà és el tinent de la policia Joseph Grusinsky, que ha seguit els passos del seu pare, el llegendari cap de policia Burt Grusinsky. Bobby no es duu bé amb ells i la relació empitjora quan el seu pare li adverteix que és la guerra i que haurà de decidir de quin costat està.

www.weownthenightmovie.com
www.lanocheesnuestra.es

Papa por sorpresa (The game plan)
Direcció: Andy Fickman.
País: EUA.
Gènere: Comèdia. 
Interpretació: Dwayne "The Rock" Johnson (Joe Kingman), Roselyn Sanchez (Monique Vasquez), Kyra Sedgwick (Stella Peck), Morris Chestnut (Travis Sanders), Madison Pettis (Peyton Kelly), Hayes MacArthur (Kyle Cooper), Brian White (Jamal Webber), Jamal Duff (Clarence Monroe), Kate Nauta (Tatianna), Paige Turco (Karen Kelly).




SINOPSI

"Papà per sorpresa" explica la història de Joe Kingman (Dwayne “The Rock” Johnson), una estrella del futbol americà. Kingman és un solter empedernit amb una vida fantàstica: és ric, famós i l'ànima de la festa. Però aquesta vida genial es veurà sacsejada per l'arribada d'una nena (Madison Pettis) que es presenta a la seva porta assegurant ser la seva filla. Ara, en el moment més important de la seva carrera, Kingman ha de procupar-se per compaginar les seves festes, entrenaments i cites amb les classes de ballet, contes per les nits i nines.

www.thegameplanmovie.com

Love & Honor (Bushi no ichibun)
Direcció: Yôji Yamada.
País: Japó.
Gènere: Drama.
Interpretació: Takuya Kimura (Shinnojo Mimura), Rei Dan (Kayo Mimura), Takashi Sasano (Tokuhei), Nenji Kobayashi (Sakunosuke Higuchi), Makoto Akatsuka (Heita Yamazaki), Toshiki Ayata (Kaniyuro Takigawa), Koen Kondo (Kaemon Kagayama), Nobuto Okamoto (Tougo Hatano), Tokie Hidari (Tune Takigawa), Yasuo Daichi (Gensai), Ken Ogata (Magohachiro Kibe).

SINOPSI

En aquesta pel·lícula, amb la qual Yôji Yamada tanca la seva trilogia sobre samuráis després de "L'ocàs del samurái" i "The hidden blade", es narra la història d'un servidor del sogún que perd la vista en una missió. La seva dona es sacrifica per a salvar el seu honor. Ara el samurái promet venjança pel seu amor perdut i pel seu honor com guerrer.
www.ichibun.jp

No hay comentarios: